Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی احتشامی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: همزمان با شیوع ویروس کرونا در اسفند ماه پارسال و با توجه به تولیدات و میزان ذخیره‌ای که در اختیار داشتیم در طول ۲ ماه ۱۶ میلیون لیتر نیاز بازار کل کشور به اتانول توسط این شرکت تامین شد.

وی اظهارداشت: تولید و توزیع این میزان اتانول طبی در کشور یک رکورد محسوب می‌شود که با تلاش و همت کارکنان این شرکت در ارائه خدمت به هموطنان به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شرایط جوی استان خوزستان و روند رو به بالای دمای هوا، اضافه‌کرد: این شرایط ممکن است  موانعی در مسیر تولید اتانول طبی کارخانه ایجاد کند اما تلاش می‌شود تا این موضوع رفع و مانع جدی برای خط تولید محسوب نشود.

این صادر کننده برتر سال ۹۸ استان خوزستان با بیان اینکه کشور در آستانه موج بعدی شیوع بیماری کرونا قرار دارد، افزود: به‌همین منظور تعهدات زیادی برای این شرکت ایجاد شده و با هماهنگی که بین وزارتخانه‌های بهداشت، صمت و ستاد ملی و استانی کرونا صورت گرفته، نیاز اتانول شرکت‌های تولید کننده مواد بهداشتی، ضدعفونی و بخش بیمارستانی ۳۱ استان کشور تامین می‌شود.

عرضه اتانول توسط کارخانه رازی ۱۵ تا ۲۰ درصد زیر قیمت مصوب

احتشامی همچنین در بخش دیگری از این گفت‌وگو در پاسخ به این سوال که نحوه قیمت گذاری الکل تولیدی به چه شکل انجام می‌شود، گفت: شرکت خمیرمایه و الکل رازی به عنوان تولید کننده علاوه بر رعایت قیمت مصوب، با توافق‌هایی که صورت می‌گیرد این محصول را ۱۵ تا ۲۰ درصد پایین تر از قیمت مصوب در بازار عرضه می‌کند.

مدیرعامل شرکت خمیر مایه و الکل رازی اظهار داشت:الکل‌های طبی تولیدی این کارخانه در بطری‌های یک و پنج لیتری تولید می‌شود.

درخواست شرکت خمیرمایه و الکل رازی برای صادرات الکل

احتشامی همچنین با تاکید بر توان تولید و تامین نیاز داخلی توسط این شرکت، گفت: در حال حاضر صادرات الکل از کشور ممنوع است اما در شرایط فعلی لازم است تا به صادرات این محصول نیز توجه لازم صورت بگیرد.

وی تصریح‌کرد: محصول اتانول تولیدی این کارخانه متقاضیان خارجی متعددی دارد که در صورت رفع ممنوعیت صادرات، بخشی از نیاز تجارت خارجی به این ماده ضدعفونی کننده تامین خواهد شد.

مدیرعامل خمیرمایه و الکل رازی از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای راه‌اندازی خط دیگر تولید اتانول در این شرکت خبر داد و گفت: پیشرفت فیزیکی این خط تاکنون به ۳۵ درصد رسیده که به‌دلیل تحریم‌های اعمال شده، تکمیل آن با مشکلاتی همراه است.

احتشامی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود این خط در شرایط خوش بینامه طی ۲ سال آینده وارد مدار تولید شود.

صادرات خمیرمایه  در حال انجام است

وی این شرکت را به عنوان بزرگترین تولیدکننده خمیرمایه کشور عنوان‌کرد و گفت: روند مربوط به صادرات این محصول همچنان به خوبی ادامه داد.

مدیرعامل خمیرمایه و الکل رازی با تاکید بر اینکه هم‌اکنون مشکلات فراوانی بر سر راه انجام صادرات محصولات تولیدی داخلی وجود دارد، گفت: با توجه به تمام ضوابطی که در کشور جاری است تلاش های زیادی در زمینه بازارسازی و بازاریابی محصولات این کارخانه و دیکر کالاهای تولیدی داخل صورت گرفته، اما امیدواریم مشکلات موجود در مسیر صادرات بیش از این فعالیت‌های تجاری را تحت تاثیر قرار ندهد.

برنامه‌ریزی شرکت خمیرمایه و الکل رازی برای صادرات گاز CO۲

احتشامی به راه‌اندازی نخستین کارخانه تولید گاز بایو دی اکسید کربن (Nab Bio CO۲) کشور در شرکت خمیرمایه و الکل رازی اشاره‌کرد و گفت: فعالیت این کارخانه به تازگی آغاز شده که به عنوان یک طرح زیست محیطی، CO۲ حاصل از خطوط تولید جمع‌آوری و سپس برای استفاده در صنایع غذایی و همچنین تجهیزات اطفای حریق به بازار داخل عرضه می‌شود.

وی تصریح کرد: در صورتی که زمینه لازم فراهم شود، این محصول نیز به خارج کشور صادر خواهد شد.

شرکت خمیرمایه و الکل رازی از شرکت‌های گروه شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی بوده که با هدف تولید محصولات بیوتکنولوژی مورد نیاز بازارهای داخلی و خارجی در سال ۱۳۷۷ موفق به اخذ موافقت اصولی و جواز تاسیس گردید.

 پس از شروع عملیات اجرایی ساخت و نصب کارخانجات الکل و خمیرمایه ، در سال ۱۳۷۸ اولین کارخانه این شرکت با ظرفیت ۳۳ میلیون لیتر الکل طبی یا اتانول ۹۶ درصد در بهمن ماه ۱۳۸۵ تولید خود را آغاز کرد.

همچنین تولید خمیرمایه با ظرفیت ۱۰ هزار تن در سال با بهره‌گیری از پیشرفته ترین تکنولوژی روز دنیا در اواخر سال ۹۰ آغاز شد و زمینه اشتغال‌زایی ۵۰۰ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم را فراهم کرده است .

برچسب‌ها ویروس کرونا صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا صادرات غیر نفتی ویروس کرونا صادرات غیر نفتی شرکت خمیرمایه و الکل رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۰۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست‌هایی جداگانه با مدیران عامل و مدیران ارشد دو خودروساز بزرگ کشور، برای استفاده از تجربیات تخصصی این بانک در تأمین مالی صنعت خودرو به هم‌اندیشی پرداختند. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.

محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.

محمد‌زاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و  توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم.

 او افزود: بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد. 

دیگر خبرها

  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • ناآگاهی مهمترین علت مصرف الکل و دخانیات
  • جابه‌جایی روزانه ۶۱ هزار تن گندم در خوزستان
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو