Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل مرکز تحقیقاتی غذا و دارو نیکا با اشاره به تولید نانو ذرات کورکومین از ماده موثر زردچوبه گفت: تولید این ماده ضد اکسیدان و ضد التهاب قوی در پیشگیری از بیماری پارکینسون آلزایمر موثر است.

مژگان حاجی زمانی، مدیر عامل مرکز تحقیقاتی غذا و دارو نیکا استان فارس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تولید صنعتی اتانول از پرمیت گفت: تولید اتانول در ایران و کشور‌های خاورمیانه از پسماند آب پنیر برای اولین بار صنعتی می‌شود و از این حیث حائز اهمیت بسیار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال در برخی کشور‌های پیشرفته اروپایی و آمریکا مانند ایرلند، سوئد، سوییس و نیوزلند برای بیش از ۲ دهه بصورت موفقیت آمیزی در حال انجام است.


حاجی زمانی مطرح کرد: محققین در ایران و جهان فرایند تولید اتانول از آب پنیر را با میکروارگانیزم‌های خاصی مورد ارزیابی قرار داده و موفق به افزایش راندمان تولید در حد قابل مقایسه با مواد اولیه متداول مانند ملاس نیشکر و شربت ذرت شده اند.


مدیر عامل مرکز تحقیقاتی غذا و دارو نیکا در ادامه با اشاره به تولید نانو ذرات کورکومین از ماده موثر زرد چوبه خاطرنشان کرد: تولید این ماده ضد اکسیدان و ضد التهاب قوی در پیشگیری از بیماری پارکینسون، الزایمر و مبارزه با بیماری‌های حساسیتی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیماری پارکینسون آلزایمر فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۷۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا

ایسنا/سیستان و بلوچستان نشست مشترک سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار با نماینده سازمان بهداشت به منظور بررسی آسیب‌های پساسیل و پیشگیری از شیوع بیماری‌های ناشی از سیل، برگزار شد.

دکتر ضاربان امروز پنجشنبه در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم عزم همگانی به منظور مهار بحران‌های پس از سیل به ویژه در حوزه سلامت گفت: هم مرز بودن استان سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه، به خصوص مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار باعث شده طی رفت و آمدهای مرزی بیماری مالاریا از کشور همسایه وارد شود و سیل اخیر نیز خطر شیوع این بیماری را افزایش داده است.

دکتر ضاربان تصریح کرد: اقدامات گسترده بهداشتی در منطقه از سیل گذشته تاکنون ادامه دارد، اما عزم همگانی و بین‌المللی برای پیشگیری از بیماری مالاریا و سایر بیماری‌های منتقله از آب و غذا نیازمند نقش آفرینی همه ارکان سلامت است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار در این جلسه ضمن دعوت از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی جهت بررسی وضعیت منطقه، اختصاص اعتبارات ویژه جهت مقابله با بیماری مالاریا را خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختراعی که «مرد عنکبوتی» را بی‌اعتبار می‌کند!
  • خشم خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد
  • دیدار مردمی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند