Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از خبرگزاری یونایتدپرس،  رویکرد این محققان شامل روشی است که برای بهبود تحمل سلول‌های مخمر در برابر طیف وسیعی از الکل ها طراحی شده است. وجود الکل در مقادیر زیاد برای مخمر سمی است، این میکروب ها بیشتر برای تولید سوخت های زیستی مانند اتانول استفاده می شود.

محققان گفتند: با استفاده از ترکیبات خاصی که غشای مخمر را تقویت می کنند، این میکروب ها توانستند مدت زمان بسیار بیشتری را در غلظت های بالای اتانول زنده بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها با استفاده از این روش توانستند تولید سوخت سنتی اتانول حاصل از یک گونه مخمر با عملکرد بالا را به حدود ۸۰ درصد تقویت کنند. 

گروگوری استفانوپولوس استاد مهندسی شیمی و تحقیقات زیست پزشکی دانشگاه «ام.آی.تی» در شهر کمبریج ایالت ماساچوست آمریکا گفت: اکنون یک ماژول تحمل در اختیار داریم که می تواند تقریباً در هر نوع مسیر تولید مورد استفاده قرار گیرد.

وی که در نوشتن این مطالعه همکاری کرده است، افزود: هدف ما در این پژوهش گسترش این فناوری به موجودات دیگری است که برای تولید این سوخت های سنگین مانند روغن، گازوئیل و سوخت جت مناسب تر هستند.

تحقیقات نشان می دهد که افزایش تولید سوخت های زیستی مانند اتانول ممکن است به کاهش مصرف جهانی سوخت های فسیلی کمک کند.

با این حال، طبق گفته استفانوپولوس و همکارانش ، تولید اتانول تا حد زیادی به دلیل وابستگی به ذرت محدود است؛ ذرت به مقدار کافی برای تأمین نیازهای سوختی در آمریکا پرورش نمی یابد.

محققان یادآور شدند: در حال حاضر حدود ۴۰ درصد ذرت برداشت شده در سطح ملی به اتانول تبدیل می شود و ذرت برای رشد به مقدار زیادی آب و کود نیاز دارد. برای همین منظور مواد گیاهی به نام «بیومای سلولزی» از جمله انواع مختلف کاه و قسمت هایی از گیاه ذرت که بطور معمول استفاده نمی شوند، یک جایگزین احتمالی در نظر گرفته می شوند با توجه به اینکه سالانه بیش از یک میلیارد تن از مواد گیاهی تولید می شود.

طبق برآوردهای وزارت انرژی آمریکا، این مقدار برای جایگزینی ۵۰ درصد نفت مورد استفاده در سطح ملی کافی خواهد بود.

محققان برای این مطالعه، مخمر را مهندسی کردند تا بتوانند آلدهیدهای (اسیدهای آلی) محصولات جانبی سلولزی را به الکل تبدیل کنند؛ این کار به آنها اجازه می دهد از استراتژی تحمل الکل که قبلاً تدوین کرده بودند ، استفاده کنند.

آنها سپس چند آنزیم طبیعی را که این واکنش را انجام می دهند، از چند گونه مخمر آزمایش کردند و یکی از بهترین مخمرها را با استفاده از تکامل مستقیم برای بهبود بیشتر آن شناسایی کردند. تکامل مستقیم فرایندی است که برای تقلید از انتخاب طبیعی به منظور هدایت پروتئین ها یا اسیدهای نوکلئیک به سمت یک هدف تعریف شده توسط کاربر، طراحی شده است.

اگرچه مخمرها در تولید اتانول از مواد سمی سلولزی بسیار کارآمد نیستند اما این گونه جدید که شامل آنزیم و نیز ماده افزودنی ضد الکل بود ، تولید اتانول خود را به سطوح مطابق با اتانول ذرت سنتی افزایش داد.

محققان همچنین نشان دادند که آنها می توانند با پنج نوع نوع مختلف ماده اولیه سلولزی از جمله گیاهان چمن زراعی ، کاه گندم و ذرت ،  ساقه یا برگ و پوسته های باقی مانده پس از برداشت ذرت ، به تولید بالایی از اتانول دست یابند.

یافته های این مطالعه در مجله Science Advances منتشر شده است.

برچسب‌ها ایالات متحده آمریکا خبرگزاری یونایتدپرس بهینه سازی مصرف انرژی زیست شناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا بهینه سازی مصرف انرژی ایالات متحده آمریکا بهینه سازی مصرف انرژی زیست شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۵۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد

«روح الله ایزدخواه» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم، گفت: «مردمی‌سازی اقتصاد» یک اصل اساسی و مهم است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد. قطعاً مشکلات مهمی مانند «کسری بودجه» از طریق مردمی‌سازی اقتصاد حل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اگر دولت تصور می‌کند که می‌تواند مشکلات خودش را جداگانه حل کند، قطعاً نتیجه نمی‌گیرد، اظهار کرد: احیای منابع مردمی، گسترش شبکه‌های تولید مردمی، صادرات مردمی و مواردی از این دست راهکارهایی است که در چارچوب اقتصاد مردمی می‌توانیم دنبال کنیم. دستورکار اصلی مجلس دوازدهم در یک کلمه باید ایجاد تغییرات اساسی در نظام‌های اقتصاد کلان کشور به سمت «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد.

منتخب مجلس دوازدهم درباره میزان تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، اظهار کرد: شعار سال ۱۴۰۲ یک منطق مهم داشت مبنی بر اینکه مهار تورم از مسیر رشد تولید باشد، اما با وجود تلاش‌هایی که برای تحقق شعار سال انجام شد، اقدامات انجام شده به صورت یکپارچه و منسجم نبود.

وی متذکر شد: ما به اسم مهار تورم به نوعی در کشور تورم ایجاد کردیم که همین مساله باعث شد تولیدکنندگان ضربه ببینند. از سوی دیگر منابع بانکی را قفل کردیم و تسهیلات بانکی یا داده نشد، یا بسیار قطره چکانی داده شد یا به بخش تولید داده نشد و به مسیرهای غیرمولد تزریق شد که مشکلاتی را به همراه داشت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر تحرک بخشی به صادرات خوب نبود، این در حالی است که ما باید بازارچه‌های مرزی، شبکه مویرگی صادراتی و انجمن‌های صادراتی را فعال می‌کردیم که این کارها در سال ۱۴۰۲ آن طور که باید و شاید انجام نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه احیای منابع برای رشد تولید یک راهکار مهم آن است که منابع موجود در کشورمان از جمله ذخایر معدنی، منابع طبیعی، زمین و اراضی، منابع دریایی و سایر منابع کشور باید در قالب مایملک عمومی آزادسازی شود، نه آنکه خصوصی سازی صورت گیرد.

وی تاکید کرد: ما باید به سمت احیای منابع و گسترش مالکیت عمومی برویم تا شاهد رشد تولید باشیم. در این شرایط زمانی که رشد تولید رخ دهد و از آن طرف سیاست‌های انضباطی در فضای اقتصاد کلان اعمال شود، مهار تورم و رشد تولید محقق خواهد شد، اما متأسفانه چون بعضاً به صورت افراطی و با اسم مهار تورم، منابع را به روی تولید قفل کردیم و سیاست‌های انقباضی را پیاده کردیم، نتیجه لازم را از شعار سال گذشته یعنی مهار تورم و رشد تولید نگرفتیم.

کد خبر 6093088 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • دولت با نظام بانکی شوخی ندارد
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند
  • زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اعلام شد
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر
  • قدرتمندترین موتور فضایی چین ۵۰۰ تن پیشرانش تولید کرد
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد