Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، بر اساس اعلام دولت هند این کشور برای کاهش وابستگی به واردات پرهزینه نفت خام، دستیابی به ترکیب ۲۰ درصد اتانول با بنزین تا دو سال آینده را هدف‌گذاری کرده است. 
روزنامه "ایندین اکسپرس" نوشت: هند به عنوان سومین واردکننده بزرگ نفت در جهان برای تأمین بیش از ۸۵ درصد نیاز خود به تأمین کنندگان خارجی تکیه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
با توجه به گزارش دولت هند، این کشور قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵، سالانه ۶ میلیون تن شکر را به تولید سوخت خودرو اختصاص دهد. 
این مقدار، تقریبا تمام حجمی است که هند هم اکنون به عنوان دومین کشور تولید کننده شکر در جهان پس از برزیل، به جهان صادر می‌کند. 
سال گذشته، دولت هدف رسیدن به ۱۰ درصد ترکیب اتانول با بنزین (۱۰ درصد اتانول با ۹۰ درصد گازوئیل) تا سال ۲۰۲۲ و ۲۰ درصد غلظت با اتانول را تا سال ۲۰۳۰ تعیین کرده بود. در اوایل سال جاری میلادی هدف گذاری برای ۲۰ درصد ترکیب به سال ۲۰۲۵ موکول گردید ولی ناگهان هدف گذاری یاد شده دو سال جلوتر افتاده است. 
دولت مرکزی بدینوسیله دستور می‌دهد که شرکتهای نفتی، بنزین مخلوط شده با ۲۰ درصد اتانول را طبق مشخصات اداره استاندارد هند در کل ایالات این کشور بفروشند. 
این طرح چندین مزیت برای هند دارد: آلودگی هوا را کاهش می‌دهد، از فشار سنگین واردات نفت بر اقتصاد هند می‌کاهد، مازاد تولید شکر در بازار داخلی را کنترل می‌کند و سرمایه گذاری در بخش روستایی را افزایش می‌دهد. 
برای سایر جهان، این اقدام هند می‌تواند به افزایش تورم غذا منجر شود. هم اکنون به دلیل کاهش عرضه در نتیجه تغییرات آب و هوایی در برزیل، قیمت شکر در بازارهای جهانی به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۱۷ تاکنون رسیده است. این اقدام هند می‌تواند قیمت غذا در بسیاری از کشورها را به شکل قابل توجهی افزایش دهد. 
راهیل شیخ رئیس شرکت "میر کامودیتیز" گفت: این یک خبر خوب برای جهان است، زیرا هند مازاد شکر در بازارهای جهانی را کاهش خواهد داد. در صورتی که تقاضای جهانی برای شکر افزایش یابد، هند باید تولید نیشکر خود را افزایش دهد. 
در سال جاری برای تهیه مقدار اتانول پیش بینی شده که در ماه اکتبر آغاز شد، هند قصد دارد ۱۰ درصد ترکیب اتانول با بنزین داشته باشد. برای دستیابی به نسبت اختلاط ۱۰ درصدی، ۴ میلیارد لیتر اتانول مورد نیاز است. در حالی که برای ترکیب ۲۰ درصدی تا سال ۲۰۲۳، ۱۰ میلیارد (۱۰۰۰ کرور) لیتر اتانول مورد نیاز است. صنعت قند (نیشکر) هند توانایی ۶ میلیون تن مازاد شکر را جهت تولید ۷ میلیارد لیتر اتانول مورد نیاز هدایت خواهد کرد، انتظار می‌رود اتانول باقیمانده از سایر دانه‌ها و بذرها (مانند ذرت) تولید شود. 
"بلومبرگ" در این خصوص نوشت: دولت هند از شرکت‌های تولید شکر این کشور خواسته است با احداث مراکز جدید به تولید اتانول متمرکز شوند. 
اتانول یا الکل اتیلیک یا الکل میوه یک نوع ترکیب شیمیائی و قابل احتراق است که در نوشیدنی‌های الکلی با درصدهای مختلف یافت می‌شود. علاوه بر این در صنایع مختلف کاربرد فراوان دارد. این نوع الکل در عطرها و ادکلن‌ها و همچنین به عنوان سوخت از جمله در خودروها مصرف می‌شود. 

سوخت اتانول بیشتر در آمریکا و برزیل مورد استفاده قرار می‌گیرد و این دو کشور در سال ۲۰۰۹ مشترکا ۸۹ درصد اتانول سوختی جهان را تولید کردند. هم‌اکنون در آمریکا بیشتر خودروها توانایی داشتن بیش از ۱۰ درصد سوخت اتانول (سوخت اتانول به ‌اضافه سوخت اصلی) را داشته و در برخی ایالت‌ها و شهرهای این کشور، کاربری بنزین ۱۰ درصد اتانول‌دار اجباری شده‌است. در برزیل نیز از سال ۱۹۷۶ میلادی کاربرد آمیخته بنزین و سوخت اتانول اجباری شده و در سال ۲۰۰۷ در ارتباط با فرمول ۲۵ درصد اتانول و ۷۵ درصد بنزین به دارندگان خودروهای شخصی آگاهی‌های لازم داده شده است و علاوه بر این در سال ۲۰۱۰ برزیل با استفاده از بیش از ۱۰ میلیون دستگاه خودروی ویژه که توانایی کاربری سوخت اتانول به صورت مستقیم را دارند، به این کشور جایگاه ویژه‌ای در این زمینه داده است. 
با توجه به تخمین‌های دولت هند، تولید موتورهای خودرو بر پایه اتانول در حمل و نقل عمومی بسیار مفید خواهد بود و به کاهش فشار اقتصادی ناشی از قیمت بالای سوخت در بازارهای جهانی کمک کرده و سالانه ۴ میلیارد دلار در هزینه‌های هند صرفه جویی خواهد کرد. 
این طرح همچنین یارانه‌های دولتی هند برای صادرات شکر را تا ۵۰۰ میلیون دلار کاهش خواهد داد. دولت هند به شرکتهای تولید کننده شکر کمک می‌کند تا بتوانند محصولات خود را با قیمتی رقابتی در بازارهای جهانی بفروش برسانند و قیمت این محصول در بازارهای داخلی را کنترل کنند. درهمین حال کشورهایی چون برزیل و استرالیا به عنوان رقیبان هند در تولید شکر، نسبت به یارانه‌های دولت هند، به سازمان تجارت جهانی شکایت کرده‌اند. 
انتظار می‌رود صادرات شکر هند در سال جاری ۶.۵ میلیون تن باشد که یک رکورد تازه است. 
به نظر می‌رسد که هند بویژه بعد از آثار و پیامدهای اقتصادی ناشی از موج دوم پاندمی‌کرونا، برنامه جایگزینی سوخت‌های فسیلی را با جدیت بیشتری در پیش گرفته و حتی جلوتر از برنامه‌های پیش بینی شده، خواهان دستیابی سریعتر به اهداف ملحوظ در سیاست‌ها و خط مشی‌های انرژی بویژه انرژی‌های تجدید پذیر می‌باشد.

برچسب‌ها هند سوخت مایع برزیل شکر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند سوخت مایع برزیل هند سوخت مایع برزیل شکر بازارهای جهانی درصد اتانول سوخت اتانول دولت هند ۱۰ درصد ۲۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۱۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 54 سنت معادل 0.61 درصد کاهش به 87 دلار و 86 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 80 سنت معادل 0.98 درصد کاهش 81 دلار و 13 سنت معامله می‌شود.

رشد 15 درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشتهابراز امیدواری وزیر نفت برای آغاز صادرات گاز به پاکستان

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور 4.906 میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته ،در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.
آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور 1.483 میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی 2.87 میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا 13.15 میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با 12.58 میلیون بشکه در روز بوده است.
انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.
به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به 26.49 میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.
انتهای پیام/57

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • کاریکاتور/ گرانی سرسام‌آور در سرزمین‌های اشغالی