Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@06:54:20 GMT

فعالیت ۴ کارخانه تولید الکل در فارس

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۹۶۶۵۸

فعالیت ۴ کارخانه تولید الکل در فارس

حمبد رضا ایزدی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ما گفت: این ۴ کارخانه تولید الکل  با سرمایه ثابت ۶۵ میلیون ریال موفق شده برای  ۱۵۰ نفر ایحاد اشتغال کند.

او گفت:، فروش و توزیع الکل تولیدی با نظارت وزات بهداشت بود که در سال ۱۳۹۵ با توجه به دستورالعمل ساماندهی عرضه و تقاضای اتانول در کشور به شماره ۴۰۲۱ وصولی از وزارتخانه متبوع در اختیار سازمان‌ها قرار گرفت و بر اساس این دستور العمل تولید کننده و مصرف کننده باید در سامانه بهین یاب آمار تولید یک ساله و درخواست خود را برای فروش یا خرید ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایزدی گفت: در این فرایند میزان تولید و یا مصرف واحد‌ها ثبت شده و بازار هدف یا خریداران آن‌ها نیز مشخص می شود که نظارت کامل بر عرضه و تقاضای الکل  امکان سوء استفاده  را از بین می‌برد،

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: عرضه اتانول خارج از این شبکه ممنوع بوده و مطابق ضوابط و مقررات تعزیرات حکومتی برخورد می شود.

او گفت: در حال حاضر واحد‌های تولید کننده و مصرف کننده از طریق حواله‌های صادره از معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان‌ها، اقدام به توزیع الکل می‌ کنند که دستور العمل توزیع الکل در  وزارتخانه اجرایی نشده است.

ایردی گفت: طبق اظهارات تولید کنندگان استان، در صورتی که خرید و فروش و توزیع الکل از طریق سامانه بهین یاب وزارتخانه انجام و موانع آن بر طرف شود روند توزیع و فروش مناسب‌ تر می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: به دنبال شیوع ویروس کرونا از اواخر سال ۹۸ و نیاز چندین برابر به الکل و مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل. با پیگیری همگانی بخش خصوصی و دولتی واحد‌های تعطیل الکل سازی آرا و جنوب اتانول راه اندازی شد که روزانه با تولید  ۴ هزار و  ۲۰۰ لیتر وارد چرخه تولید شدند.

مشکالت فعلی واحدهای تولید کننده الکل در استان فارس 

او گفت: مشکل اصلی واحد‌های تولیدی الکل استان قیمت مواد اولیه،  مالس و شربت دکستروز  بوده که با قیمت مصوب سازمان حمایت مناسب نمی شود و همین امر باعث تعطیلی موقت شرکت زکریا جهرم شده است.

ایزدی گفت:  واحد الکل سازی آرا به دلیل ایرادات بهداشتی که دانشگاه علوم پزشکی استان در وضعیت ساختمان و امکانات واحد گرفته از ادامه فعالیت بازمانده و تعطیل شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت:  در حال حاضر از تعداد ۴ واحد صنعتی تولید الکل طبی و صنعتی استان دو واحد پارس الکل و جنوب اتانول با ظرفیت  ۱۷ هزار لیتر در روز فعال و الکل سازی آرا و زکریا جهرم نیز تعطیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن تولید الکل توزیع الکل واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۶۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود